AW och Tompas Bygg ab

Äntligen så står vår nya fotostudio helt klar och det med hjälp av ett företag vid namn AW och Tompas Bygg ab! Jag skrev ju nämligen lite kort här på bloggen för ett tag sedan om en byggfirma och byggservice här i Kalmar som vi möjligtvis skulle använda oss av för att kunna renovera och fixa till vår nya fotostudio och det var alltså då AW och Tompas Bygg ab som vi till slut valde att vända oss till lyckligtvis.

??Under den senaste tiden nu, så har det varit riktigt många av er läsare här på bloggen som har hört av er och efterfrågat att jag ska dela med mig av den byggfirma som vi till slut valde här i Kalmar och eftersom att det nu var så pass många av er som verkade fundera på att anlita hjälp med era byggprojekt, så kände jag helt enkelt att det skulle vara bra att ta och uppmärksamma just AW och Tompas Bygg ab och deras tjänster här på bloggen idag. På så sätt så kan jag förhoppningsvis lyckas vara rätt så behjälplig för er och så kanske ni kan höra av er sedan och säga ifall ni nu då valde att anlita AW och Tompas Bygg ab. Jag skulle i varje fall tycka att det var jättekul! Hur som helst, så ska jag dock försöka nu att inte göra det här inlägget till ett så förskräckligt långt sådant, men jag hoppas ändå att det här nu på ett eller annat sätt kommer att kunna vara behjälpligt för er och att ni finner det som ni söker hos just AW och Tompas Bygg ab!