Ett företag i Haninge inom bygg

Trevlig fredag och varmt välkomna till bloggen och ett nytt inlägg! Att få hjälp med bygg i Haninge med omnejd är det flera av mina läsare som sagt sig behöva få hjälp med, och därför ska jag ta och rekommendera en byggfirma som jag själv har anlitat för bygget av min underbara terrass. Det är Mellansjö bygg och snygg recycling jag ska tipsa er om, och ni kan läsa mer om dem här

Terrassen är så underbart vacker så jag har tagit några bilder med mobilkameran, och jag har lagt ut dem på Facebook, så är ni vän med mig där vill jag verkligen att ni ska läsa min senaste uppdatering på Facebook med tillhörande bilder av terrassen! Mellansjö bygg och snygg recycling är en byggfirma vars medarbetare är duktiga på det de gör med kompetens inom det mesta inom bygg i Haninge med omnejd. Det är ett företag som förtjänar ett helt eget inlägg på bloggen, särskilt när flera av er sagt att ni söker hjälp inom bygg här i Haninge med omnejd. Även kundservicen upplevde jag som väldigt bra, och det gläder mig alltid när företag behandlar sina kunder väl. Har man råkat ut för företag med dålig kundservice uppskattar man de företag som har förstått att utan nöjda kunder så har de snart inget företag längre, men som sagt så är personalen hos Mellansjö bygg och snygg recycling hur trevlig som helst, och givetvis är de kunniga och duktiga inom sitt yrkesområde. Nu ska jag inte prata på så mycket mer för det är som sagt fredag idag och jag måste snart ut och fredagshandla, för barnen blir besvikna om de inte får tacos ikväll.