Trafikskola i Uppsala

God morgon, god morgon på er alla och riktigt trevligt att ni har hittat in till min blogg även idag. Jag hoppas att ni även vill komma in till mitt Instagramkonto och kika på bilderna som jag lagt ut på min nyinköpta bil. Aldrig kunde jag tro för några månader sedan att jag skulle ha både körkort och bil men så skrev jag in mig på en trafikskola i Uppsala som heter Sivia Trafikskola, och för en vecka sedan fick jag mitt efterlängtade körkort.  

Jag hade inte tänkt att jag skulle köpa bil men när jag väl hade körkortet i handen var det så roligt så jag tog bussen till en bilhandlare och körde därifrån med en bättre begagnad bil. Så nu vet ni att jag har blivit med både bil och körkort. Jag vill verkligen tipsa er alla som ännu inte har tagit körkort om denna trafikskola i Uppsala. När jag väl bestämde mig för att ta körkort så valde jag att vända mig till Sivia Trafikskola eftersom ett par vänner till mig även dem tagit körkort genom just denna trafikskola i Uppsala, de berättade att de var nöjda med utbildningen som var upplagt på ett pedagogiskt sätt. Sivia Trafikskola är som sagt en trafikskola i Uppsala som arbetar för att den som skriver in sig där ska få körkort snabbt och samtidigt hålla låga priser. Det som var så bra var att lärarna verkligen kunde lära ut både teoretiska och praktiska moment på ett bra sätt. Jag lärde mig att köra bil på några månader, teorin inräknad, men om du hellre vill gå en intensivkurs på denna trafikskola i Uppsala så ordnar de även sådana utbildningar. Det går att ta körkort både för både manuella och automatväxlade bilar på Sivia Trafikskola i Uppsala.